Helg..

Och det är alltid lika skönt när  fredagen kommer. Särskilt denna helg när jag bara har en läxa att göra annars bara ta de lugnt..
Var en kort skoldag, fick tillbaka geografi provet och de känndes bra när jag skrev de så trodde på Vg men fick G+, blev rätt besviken faktiskt :/. Men men, bara att ta nya tag.

Efter skolan gick jag till lägenheten och målade alla lister. Det var de tråkigaste jag varit med om, och färgen var verkligen inte på min sida. Kladdade son fan, haha!
Åkte och handlade med pappa sen och väl hemma ställde jag mig och lagade mat. Blev nån baconbiff, fläskfile, b-sås och pommes. Till efterätt blåbär/hallon paj :)

Innan idol hann jag kolla på ett avsnitt av gossip också, bäst är de! 
Egentligen tycker jag inte att idol är så bra men vill ändå kolla bara för att liksom.
Tror iaf Johan åker ut idag, dom andra är bättre. Håller på Alice tror jag eller han, Robin.


Uppdaterad

Bakade nyss kladdkaka, skit god blev den :D
ska sova nu tror jag, sovmorgon till 12:10 i morgon. skönt!

bäst just nu:
nomy-she reminds me of you

Idag igen ..

Så himmla trött i morse, som vanligt då, haha!
Slutade 10 i 2, cyklade ner på stan och köpte örhängen och bytte foundationa som mamma köpte igår till rätt sort.
Sen cyklade jag vidare till gymmet och va där i typ en timme. Ska boka ny tid snart för att få ett annat träningsprogram, tycker de ja har nu börjar bli för lätt.

Seriös som jag är åkte jag till åkrahallen för att köpa lite mat., fiskpinnar och potatis :p
Men när jag kommer till bror min så va ju han hemma och de blev inge mat för han skulle ändå hem hit.

Så skönt med inget att plugga till så setat och läst en tidning och kollat på klänningar till nyår på internet. Men hittar verkligen ingenting :(. Eller jo de gör jag väl men vill att den ska vara helt perfekt. Så får se om man tar en tripp till stockholm innan istället. Lär ju bestämma mig, så jävla svårt att välja. Eller så köper jag nån på gina, hittat två fina.

Va ute och pussade på szkooby för ett tag sen, världens finaste häst. Jag älskar honom mest av allt!

Har kommit på några saker jag önskar mig i julklapp iallafall
*skidjacka + byxor, iof. kommer ja få de ändå men aah
*grejer till håret, typ torrschampo, inpackningar osv.
*smink, ögonskuggor bl.a.
* och sen vet jag inte om jag ska önska mig playstation eller inte, vet inte om de är värt och isåfall vilket skulle jag ha?! 2 eller 3. 3 är bättre men hur mycket dyrare som helst så jag vet inte hur jag ska göra.
*massa saker till lägenheten såklart :D
sen såklart pengar, presentkort och såntdär.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt klänningbestyr.

Första inlägget då!

Och jag trodde aldrig jag skulle göra de, men nu när jag inte hade mycket för mig satt jag och fixade ihop bloggen.
Får väl se hur mkt skrivande det egentligen kommer bli här, men ska försöka uppdatera så ofta jag kan även om ingen är intresserad.

Det har varit sjukt mycket i skolan nu på sista tiden, prov och läxor hela tiden. I morgon är det dock bara engelska glosor och jag kan dom flesta eftersom det inte blev någon ekonomilektion så pluggade jag dom då. Greger hade tagit fel på en timme, haha! Skönt för oss iallafall.

Har varit riktigt duktig idag och gymmat. Det var ett tag sen och det var riktigt skönt att vara där. Ska nog dit i morgon igen, man känner sig så nöjd och jag blir på mycket bättre humör.

Var runt på stan lite med Tina idag också, hon skulle hitta nån röd top till julkonserten på fredag men hittade inget. Kollade lite på skidjackor och skor också. Synd att jag inte kan gå i klackskor för hittade ett par skit snygga. Och en jätte fin klänning på lindex som jag kanske ska köpa senare.
Mamma kom hem med en skjorta till mig också, eller egentligen va den till henne men den va för liten så jag fick den. Så snäll så :)

skjortanskorna från eurosko


RSS 2.0