Nu är det inte långt kvar.

Snart åker jag till egypten, så skönt!
Nu ska jag börja packa lite sen rida Szkooby. Åker med tåget 3 till västerås, där ska jag möta Felicia och Frida, käka på scipy och gå på bio. Benjamin Buttons otroliga liv, hoppas den är bra :). 
Igår och idag har jag varit på träning för Svante Johansson, han var riktigt bra faktiskt! Fick mycket att tänka på och bra övningar. Men Turbo var ju jättefin som vanligt. På kvällen igår blev det mat och så också. Två bra dagar (y).

Inte uppdaterat på ett tag nu, inte haft tid eller lust.
Provet i Torsdags gick väl sådär, ingen aning vilket resultat det kommer bli faktiskt. Efter skolan gick jag till körskolan och körde lite, det gick faktiskt riktigt bra, förutom att jag körde för fort två gånger och kollade på en skidåkare som ramlade istället för på stoppskylten. Men men, sånt händer haha. Han tyckte jag skulle köra tre gånger till innan uppkörningen.

När jag var klar där tog jag en fika med Tina och Matte på johansson, kycklingbaugett med curry, det är så gott!
Gick runt på stan sen, och så tog jag och Tina en till fika på waynes. Haha vi är störda, men blev bara latte och choklad nu iaf. Följde med henne hem och satt där och drygade ett tag. Sen körde Kristoffer hem mig.

Jag har laddat ner massa avsnitt av 90210 men känns som ja inte kommer hinna kolla innan jag åker :(.


Hemma ..

Blev hemma idag iallafall, lika bra!
Vaknade halv 7 av att Bernhad stog och ylade neranför min säng, inte så kul. Han slutade och började sen igen halv 8. Var väl hungrig kan jag tänka mig. Vid 9 gick jag upp och pluggade ekonomi fram till lunch, då åkte jag och pappa in till stan för att äta. Blev filé oscar på akropolis, gott :D.

Hem igen och rida Szkooby sen åkte vi tillbaka till stan och handlade lite saker. Hämtade mamma också.
Nu sitter jag och dricker te och kämpar med spanska läxan, spanska är verkligen de ämne ja hatar mest. Eller språk över huvudtaget. Men engelska kommer man ju iallafall ha nytta av.

Ikväll är det dans, åker med 7 tåget :).

Mamma brukar köpa lunch i västerås på en pasta resturang. Hon tycker de är så bra för där har dom mindre portioner eftersom hon äter så lite. Dem kallar portionerna för tjejportion och jag tycker de är dåligt. Som att alla tjejer äter lite liksom. Jag äter rätt mycket och hur kul skulle de vara för mig att komma dit och beställa en stor portion då när de finns en som heter "tjejportion". Ingenting att bry sig om egebtligen men jag tycker iallafall det är dåligt, dom borde tänkt lite längre. Sen klagar man på att det är sån utseende och smalhets fixering bland tjejer, men konstigt då?

Tisdag!

Vaknade med träningsverk från boxen på fitnessen igår. Känns det som man gjort något iallfall.
Hade pump på idrotten och nu ikväll har jag tränat för Lotta på Dingtuna med Turbo, han va rätt duktig. Hade mest styrkeövningar och så.

Jag sitter och funderar på om jag ska vara hemma och plugga i morgon istället för att gå till skolan, känns lockande med tanke på att jag inte kommer klara ekonomiprovet på torsdag annars. Har ju dans på kvällen också...

Käkade på mcdonalds på hemvägen, man blir ju sjuk av den maten. Mår jäms as illa när jag ätit där, urs!!

Nu lär jag ta tag i ekonomin, hörs!!

...

Ibland vill jag bara blunda för det och ibland skulle jag vilja skrika ut det till hela världen!
vissa dagar är svårare än andra... om det ändå kunde bli bra.

Plugg!

Började med fitness och box idag, sen historia där vi bara satt vid datorerna och även på infan. Slutade halv 1 :)
När ja kom hem red jag båda hästarna, Szkooby har ja inte ridit ut på sen han började vila i november så man kan ju säga att han va smått galen!

Nyss fikade jag och nu sitter jag med te och ska börja plugga. Historia arbete tills i morgon och ekonomi prov på torsdag plus två läxor känns inte så lockande. Men snart åker jag till egypten!!

Mamma har köpt en volume master av björn axén. Ska testa den sen, har funderat på en sån men aldrig sagt något så kommer hon hem med den, haha.

Idag mår man inte lika bra

Men det var riktigt roligt igår. Först mat med massa tjejer och sen kom killarna också.
Tack Jonna för en kanonfest :). Hoppas du får en bra födelsedag på onsdag.
Vid halv 2 drog vi ner på stan och käkade, jag fick sås med strips, inte så gott :p.
Sen vidare till nån på efterfest. Blev kvar där lite för länge och kom inte hem förrän 6.

Dagen började iallafall bra med att pappa kom och väckte mig och sa att han hade fixat hästarna, hur skönt som helst. Jag klarar inte de idag, försöker städa nu men de går inte fort kan ja säga. Men de är kanske bara beviset på en lyckat kväll? Måste plugga också, fan va jobbigt!!!

bilder från igår http://kairro.bilddagboken.se





Lördag :D

Nu sitter jag och har fixat klart mig för kvällen. Lockat håret för första gången, känns konstigt men orkar inte ta ur dom för de tog as lång tid ju haha.. Inte hunnit med mkt idag inte. Stallet från 10 till halv 2, ridit och mockat.

Åker om ett tag, ska förbi lägenheten och Tina innan jag åker till Jonna. Egentligen skulle jag fixat mig tillsammans med Frida men eftersom pappa jobbade så kom ja inte in till stan tidigare.
Tror de kommer bli lyckat ikväll, jag är iaf. taggad :)

Gårdagen vad trevlig, först middag med Tina, Matte och Jonsson. Kollade lite på let´s dance där sen cyklade ja till Mandy och var där resten av kvällen, käkade popcorn och tog massa fula bilder, haha!!

La in bilder från mobilen idag, så här kommern några.
Torsdagens fika, Lollo och Felicia.


Frida,a


Pilar och Sara


Merlin och Bernad på julafton


Nu måste jag leta efter mitt nagellim och om ja hittar de sätta på lösnaglarna




Stressad..

Jag vet inte varför men känns som jag aldrig har någon ordning längre och blir så jävla stressad av de.
Som idag, då skynade jag mig ner på stan efter fitnessen och stressade runt för att hitta något till helgen. De gjorde jag även om jag inte blev nöjd men iaf. Efter de hann jag precis äta lunch med pappa innan det var dags att åka till skolan.
Okej, de kanske inte va någon grej jag blev stressad över men förut hade jag jämt jätte gott om tid och behövde aldrig skynda mig. Äh jag vet inte,

Sen har jag lyckats boka två saker ikväll. Softa med mandy och äta middag/festa med Tina. Eftersom jag bestämmde med Mandy först och jag står fast vid det att den man bestämmt först med, det gör man. Så åker till Tina för att äta först sen vidare för att kolla på let´s dance med Mandy.. Det blir nog en kanonkväll. Undra vem som åker idag?

Stressad över skolan är jag också, jag pluggar aldrig. Hinner inte och orkar inte heller. Lär ta tag i det!
Framtiden är ännu värre, jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet och det är det nog inte många som vet men ändå, man brukar ju luta åt något håll iallafall.

Nej nu har jag nog klagat färdigt, lär ta en duscha och sen åka iväg.
Ha en bra helg!!


Trött torsdag

Började 8,15 i morse, och man kan väl inte säga att det blev mycket gjort idag. Jag hade ingen ork alls till de.
På lunchen ringde pappa och sa att vi va tvungna att fixa hästarna, drygt!
Så istället för att åka till gymmet fick jag åka hem och mocka sen in till stan igen för en fika. Det var Felicia, lollo, pilar, frida,a och sara, fanny kom lite senare också. Käkade en baugett med kyckling och curry och det var mums. Men med en varm choklad blev de lite för mkt, blev så mätt ja ja trodde ja skulle spy. Gick och kollade lite på stan med Felicia sen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig på lördag, hjälp ngn? Hoppas mitt munsår försvinner snart också, de gör så ont och är så jävla äckligt!

Cyklade sen till gymmet och det var riktigt skönt, men önskade jag hade orkat mer på löpbandet. Jag är så sjukt lat! När ja kom tillbaka somnade jag nästan på soffan men sen kom pappa och vi åkte hem. Gick ut till stallet och red skooby då, han va fin som vanligt. Nu sitter jag med nått riktigt gott, mixade hallon med kesella vanilj, huur gott som helst!

Igår började jag och madde på ragga, det var inte så kul som jag trodde men går kvar den här terminen och byter tillbaka till street nästa. Innan den gick jag lite i västerås och köpte bla. present till Jonna. På lördag blir det födelsedagsparty och jag är skapligt taggad.

Nu lär jag plugga spanska glosor och sen sova, är verkligen trött!



godnatt

Jobbigare än jag trodde, vet inte vad jag ska göra ...
bäst att sova och hoppas att allt blir bra, fast jag vet att de inte kommer bli de.

skola

Sitter i skolan och ska egentligen göra klart geografi arbetet. Börjar sista lektionen om en kvart, sen ska jag hem.
Åker lite tidigare till västerås för att kolla på kläder till helgen och så, sen är de dans :)
Vi ska läsa Hamlet i svenskan, fyfan så tråkigt säger jag bara!!

Mormors 80-årsdag

Gårdagen va trevlig, käkade oxfilé med potatisgratäng på grand verandan (?) och sen blev det prinsesstårta till efterrätt.
Jag hade satt på mig skorna jag skulle haft på nyår, det gör jag nog inte om. Jag hade så sjukt ont i fötterna, även fast jag totalt kanske gick 500m haha. Vi kom hem typ halv 12 och jag slocknade direkt.

Idag har jag varit i Avesta hos fotgubben, fick mina sulor och köpte träningsskor. Sen köpte jag ett par vinterskor också. När vi va klara där så åkte vi och kollade på lite bilar och kylskåp. Hittade ett side-by-side som jag gärna vill ha, bra pris också (y), vi får se.. Så stannade vi på jysk och handlade filtar och kuddar plus lite annat. Jag har ju fått in pappas säng i mitt rum eftersom han har ny så då ska jag göra den till en soffa istället.

Kom hem för inte så längesen. Inte så härligt väder, urs!! Ska väl ut och rida snart sen in till stan för att gå på teori. Efter den ska jag gymma och jag längtar, de ska bli så skönt. Ska nog springa en del eftersom ja har kanonskor för de nu ;).
Lär göra engelska läxan också :(

Blir trött på att få skit hela tiden! Ingen kommer någonsin få bestämma vad jag ska göra eller hur jag ska vara.
_


Det var godare än det ser ut.


Mormor och jag, grattis :)


Skola/Stockholm

Sitter i skolan och har infa. Slapp andra ekonomi lektionen idag, skönt :) så då flyttade vi upp den här lektionen och slutar halv 3, inte så mycket tidigare men bra ändå för ska åka till stockholm sen och måste komma iväg så fort som möjligt.
Nu börjar alla prov, så jävla jobbigt!!

Mormor fyller 80 så vi ska till Grand hotell och äta, kommer bli gott. Tyvärr kan jag inte köra för pappa ska hämta sin säng så vi måste ta transporten. Lär bli där hela kvällen, men funderar på om jag ska ta med mig körskoleböckerna och läsa på vägen. Känner att de börjar bli dax att läsa lite kanske haha..

Nu ska vi göra nån tråkig uppgift. haha, hon är skum!

ha en bra dag!


Helgen

Fitness på morgonen i skolan i fredags, jag och madde gjorde ingenting som vanligt. Sen käkade ja lite och så va de spanska och geografi.. Fredagarna är så softa, vi gör typ ingenting. Jag ångrar lite att jag började på fitness, annars hade man börjat 12. Men nu är de ingen ide att hoppa av när ja gått en termin redan.

Jag hade så himla ont i magen hela dagen och även i torsdags, vet inte var det var men fick inte rida för mamma iaf så jag longerade båda hästarna, och tur va väl de kanske för skooby va lite busig.. Nu har de gått över iallafall och det är skönt.

Senare på kvällen åkte jag in till stan för att kolla på let´s dance. Mötte upp Felicia vid natti och köpte "lite" godis, blev en hel del, haha!
Vi åkte till Frida och senare kom Nicolina dit också. Trodde kitty eller va hon heter skulle åka ut men så blev de ju inte, tog ett tag innan man förstod att de va dom som skulle åka. Lite kul när hon sa i förra programmet "jag är ju en tävlingsmänniska, så det är klart jag ska vinna". Blev där till 11 ungefär, då åkte jag hem och sov.

Lördagen började jag med att rida båda hästarna, skooby va jätte fin, verkligen! Sen in till stan och handla lite färg och målade lite. Sen tog jag en långpromenad med Tina, riktigt skönt va de. Vi käkade thai mat sen, mums!
Hem igen och fixa sig för kvällen, det var medlemsfest i heby. Roligare än förväntat faktiskt :), åt mat och efterätt och pratade med lite människor som man inte träffar så ofta. Runt 10 åkte vi därirån så åkte ja hem till fudd där lite tjejer va för att fira henne i efterskott. Blev inte där så länge, dom skulle dra vidare men jag gick hem till Tina istället. Skulle bara förbi en stund för ja va trött men blev kvar till halv 4. Drack lite vin och snackade skit.. Rolig kväll :)

Gick upp vid 10 idag och red båda hästarna igen. Skönt att det inte var så kallt idag. Sen åkte jag och pappa och handlade, jag körde och de gick helt okej. Sen lagade jag och mamma mat. Har faktiskt gjort svenska läxan också, riktigt stolt känner jag mig haha. Nej men brukar inte göra läxor så tidigt, så de känns bra. Ikväll blev de bastu med ansiktsmask och såntdär. Känns som veckan börjar mycket bättre då, haha.

Veckan kommer gå fort, jag har fullt upp som det ser ut nu.

Blev så irriterad i fredags när vi kollade på nyheterna om dom där som har skynke över hela ansiktet och blev as arga för dom inte fick ha de. Men är de så jävla konstigt eller? Man ser ju inte ens vem det är, och har vi varit snälla och låtit dom komma hit till sverige får dom väl anpassa sig efter våra regler och lagar. Nej men dom ska ju ha hemspråk och hela kittet redan från början. Kan dom väl göra på annat håll, så vi slipper betala för de...


Felicia


Mkt godis blev de


Felicia, Nicolina och Frida

Torsdag, fortfarande förkyld.

Fick ingenting gjort på ekonomin, han pratar bara en massa och det är i princip onödigt att gå på lektionerna. Ska ha prov om två veckor, känns ju sådär eftersom jag inte kan nånting av de vi håller på med.
Efter ekonomin hade vi matte, spanska och geografi där vi håller på med vulkaner.

Efter skolan handlade jag och pappa lite mat och hämtade upp mamma på stationen. Sen hem och fika och läsa vecko revyn. Lyckades iaf komma ut till stallet runt halv. Red Skooby och äntligen säger jag bara, första gången på 2 månader. En sväng på Turbo blev de också. Direkt när ja kom in lagade ja mat, wook och ris blev de och jag fattar inte att ja inte lär mig. Skulle köpa sötsur sås förut men då köpte ja sweet chili men så köpte jag ny och trodde jag köpt rätt så då öste man på massor och insåg ganska snart att de va samma bara i en annan burk. Jaja, nästa gång kanske jag tar rätt.

Nyss skrev jag klart mitt CV och käkade vitlöksbröd, mamma tyckte de va bra men skulle ändra några saker. Längtar faktiskt lite tills jag får gå ut och söka. Hoppas man hittar nått ställe bara.
_

Att vara så ovetande men ändå så inblandad..

Körlektion

Den mesta tiden idag spenderades vid körskolan. Först körde jag 40 minuter och de gick bra, sen passade jag på att gå på teorin när ja ändå var där. Gick till lägenheten sen och gjorde en riktig gourmet middag i micron, haha!! Kollade på tv och sen kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem kollade jag på satc som har börjat sändas från början igen. I morgon börjar jag vanlig tid men slutar tidigt igen, så skönt!

I morse när jag körde till skolan va de jätte halt så jag gled med bilen. Inte så mycket men de va ändå läskigt, haha.

De är sjukt så många som blir arbetslösa nu, skulle inte vilja vara anställd nu inte.
Under december 2008 varslades 18000st och under 2007, 2400st. Stor skillnad!

Nu ska jag snart sova,


Godnatt.

Jag har blivit så pigg av mig, de är jätte skönt. Har inte varit såhär pigg på jag vet inte hur länge. Känns som jag har massa energi, men ingenstans att göra av den. Att jag vill göra massa saker men vet inte vad och hinner inte med. Längtar tills jag blir frisk så man kan börja gymma igen, de ska bli så skönt. Sen börjar ju dansen på onsdag. Det blev dancehall iallafall, spännande att börja på nått nytt.

Skolan gick fort, har ju knappt börjat med något. Jag och Felicia höll i idrottslektionen och de gick riktigt bra faktiskt. Sen blir jag så irriterad att dom inte fattar att Fitness är ett ämne och idrott ett, nej dom har ju tagit all min frånvaro från både fitnessen och idrotten och räknat ut procente på bara idrottslektionerna. Klart som fan ja inte kommer upp till 70% då eftersom ja varit borta på fitnessen hur många gånger som helst. Nej i morgon ska jag gå och fixa dedär.

Efter skolan käkade ja lite snabbt sen kom Maria hit och red Skooby, det gick bra. Åkte in till stan och till apoteket för att hämta ut mina allergitabletter. Han hade mailat in nå annat också, mot infektioner. Jag fattade ingenting och stog som ett frågetecken där. Men jag ska nog ta ut de och se va de är, har ju ändå frikort så behöver inte betala något :).

Sen till körskolan, skulle boka halkkörning men de fick man ju tydligen inte, så måste göra de själv. Men bokade iallafall in två körlektioner, i morgon är första. Så va de teorilektion, Sara och Elin har också börjat. Det var ju lite mer folk den här gången kan man ju säga. Men något lärde man sig nog på två timmar.

Efter den kom pappa och hämtade mig så åkte vi och handlade lite mat till mig. Har ju fått igång kylskåpet i lägenheten nu. Så i morgon ska jag äta där. Haha, ser de som typ en as stor grej men vaddå..

Hoppas ni haft en bra dag.
Nu ska jag försöka somna, godnatt!


Egypten

Den 2:a Februari åker jag mamma och pappa till Egypten. Det kommer verkligen passande, hur skönt som helst.

Skolan idag gick relativt fort, men mycket ekonomi var det. Haha, roligaste innan infa:n. Lägger in bilder sen. Men skyltdockorna var ju skapligt heta, haha!! Pepparkakor fick vi ju av Ulla iallafall, bäst att fjäska in sig :D haha!

Efter skolan bokade vi resan sen blev de fika. Ja, jag älskar att fika. Någon som märkt de?
Ska snart traska ut till stallet, men orkar inte. Har ingen motivation nu när de är så mörkt och kallt ute.

I morgon kommer Maria hit och rider Skooby sen ska jag till körskolan på teori.

Jag bokade uppkörning igår, kom på att man inte ska säga de men aah på min 18-års dag kommer jag skriva teori 11:00 och köra upp 14:45. Börjar redan bli nervös. Hoppas jag klarade , annars är hela dagen förstörd haha.. Pappa och jag ska till västerås och köra lite i helgen tror ja, för de fanns bara tid där.

Helgen

Slutade vid halv 3 i fredags,
Gick ner på stan och hem till Niki så hon kunde lägga in bilderna från sälen,
sen vidare och möta Tina för en fika. Det blev en kyckling baugette på johanssons, hur gott som helst.
Det var roligt att träffas eftersom de känndes som en evighet sen vi sågs.
Gick hem till henne sen och tog de lugnt bara. Eller tog de lugnt haha,  jag var på skratthumör och skrattade åt allt..

Vid halv 8 gick jag hem till Jonna, hon mötte mig med hunden. Började kolla på Let´s dance där sen gick vi vidare hem till Linn där Malin var, Pernilla kom också senare. Åkte hem runt 11, jag var så himmla trött. Slocknade direkt när jag kom hem. Trevlig dag och kväll va de iallafall :).
 
Igår longerade jag min bäbis på morgonen sen åkte jag in till stan och köpte färg och började måla. Målade hela dagen förutom när jag käkade kebab med Tina. Jag har glömt att ta före bilder i lägenheten, annars hade det varit kul att lägga in före/efter. Men jag tror de kommer bli bra iallafall, den är så mysig :). Bror fixade tv åt mig också, så jag fastnade väl där ett tag kanske. Sjukt hur man uppskattar saker mer när man inte haft de innan.
Åkte hem vid 9, då blev de att kolla på World Trade Center, den va riktigt bra tycker jag. De är så hemst så man kan inte fatta de. Lite chips och popcorn blev de ju såklart också, haha hej tjockis.

Idag reda jag Turbo på morgonen och han var busig eftersom de va första gången han fick galloppera ute efter vilan. Sen in till stan och fortsätta att måla. Tog slut på all färg så städade en hel del sen. Köper mer färg i veckan. Nu börjar de närma sig, åå så jag längtar!

Ikväll blir de bastu, ansiktsmask och hårinpackning. Sen ska jag försöka gå och lägga mig i någorlunda tid, har fått så svårt att somna tidigt på sistonde. Eller jag somnar alltid tidigt men förut kunde jag gå och lägga mig ännu tidigare.

Bästa saken vi bestämmde idag då, vi ska åka utomlands snart :D
Blir utomlands istället för Göteborg, och jag grinar inge för de .

Tillbaka till verkligheten

De sägs att tiden går fort när man har roligt..

Äh, de va lite segt att komma upp i morse och eftersom jag va så sjukt trött skrattade jag åt allt i skolan.
Men de va kul att träffa alla igen och trots allt var dagen inte så jobbig :). Ekonomi och matte, fick tillbaka provet och blev verkligen inte nöjd :(. Sen spanska där vi fått tillbaka våran gamla lärare, så skönt. Lunch och sen geografi. Jag orkade inte lyssa, fattar inte va han snackar om. 

Slutade klockan 2, då kom bror och hämtade mig så åkte vi ner på stan. Jag var på ansiktsbehandling, skönt! Jag somnade nästan för jag var så trött och de är så lugnt där. Skulle verkligen vilja åka till en spa anläggning, fatta skönt de skulle vara.

Sen blev de käk på akropolis med familjen, mamma fyllde ju år.
Såklart käkade jag lamm, de är så sjukt gott. Kom hem för ett tag sen.

Igår va jag i avesta hos nån fotgubbe. Ska få sulor så ja inte kliver snett, eller få och få. Dom kostar 1200 :o. Härligt att ja har fel på allt, haha! Men då kommer de blir bättre med mina knän och ryggen. Hur skönt som helst ju :).

I morgon skippar jag fitnessen. Drack 3 koppar te för att kunna sova igår eftersom ja har sån hosta och as ont i lungorna. Så de är nog bäst att jag tar de lungt.

Nu ska jag kolla om de är nått bra på tv, vi hörs.

Dåligt uppdaterad

Men detta kan bero på att de senaste dagarna har jag ägnat till att ladda upp bilder och skickat bilder till alla och överallt. Det är de som är de jobbigaste med att alltid ta så mycket kort. Att min dator är jordens segaste gör ju inte saken bättre.

Nej men jag har ju inte bara setat vid datorn såklart, den klarar sig ju bra själv när man väl skickat iväg de.
I söndags kom min lillkusin hit, har inte sett henne på år och dar. De va kul :)
Maria var här och longerade Skooby för första gången efter vilan också, man kan ju säga att han var lite smått galen. Longerade han igår också men då va han lugnare. Längtar tills han kommer igång ordentligt och vi får börja tävla igen.

En fika blev de med Felicia på johanssons igår också :) Sen gick vi en sväng på stan, köpte nagellacksborttagning, torr shampoo och ett par jätte mysiga strumpor och så present till mamma som fyller på torsdag.

Städning i rummet blev de i dag, de behövdes verkligen. Sen var vi och handlade lite mat som mamma lagar nu. Ikväll ska jag kolla på Mamma Mia, och jag vet att jag är seg för alla har redan sett den men nu ska jag iallafall göra de :) Bättre sent än aldrig.

Här är bild på alla tjejer som var i sälen.


Kom hem igår

BILDER FRÅN SÄLEN!
http://kairro.bilddagboken.se/
De blev ingen uppdatering när jag va i sälen, fanns varken tid, lust eller ork för de.
Visst va de lite dålig stämmning i stugan då och då, men över huvud taget tycker jag resan var kanon och de va sjukt kul! Mycket har hänt och man har fått många roliga minnen. De går varken att skriva eller komma ihåg allt! Men hur värt som helst. Jag vill tillbaka igen, vilka är på?

RSS 2.0