Skola

Åkte till Frida och gick en promenad med henne igår kväll, de gjorde mig på bättre humör.
Vi såg äckligaste grodan och Frida bröt sin nagel pga Otto, haha!

Vaknade på fel sida i morse men nu sitter jag och lyssnar på janet - let go och den är så bra så börjar bli bättre nu.
Lär åka nu, måste ju sjutsa mamma till tåget.

Ha en bra dag.

Allt annat än bra.

94 sidor kvar i en skittråkig engelska bok och ett antal sidor litteratur historia borde jag sätta fart med nu, men jag orkar inte de och de kommer inte bli gjort heller. Boken ska vara klar i morgon och provet är på onsdag.
Jag är på så jävla dåligt humör just nu och allt känns fel.

Räknat ut att de bara är 38 skoldagar kvar iallafall innan sommarlovet och de känns riktigt skönt!

Fest var det både torsdag och lördag. Frida Julle och Elin hade 18-års fest på frälsningsarmén och de va skapligt mycket folk. Drog dock hem tidigt för vi började lite för tidigt med förfest hemma hos olle. Men de va kul :) I lördags hade vi förfest hos mig, kom fler än vi räknat med och vi blev kvar lite för länge, för sen när vi skulle till väsby kungsgård så va festen redan slut, haha. Jag skulle in på hotellet men de va för fullt så va bara att åka hemåt. Men de kanske va tur de..
Nu längtar jag till valborg, men jag och madde tror att de kommer bli dåligt väder, haha här tänker man positivt. De skulle suga isåfall!

Nu ska jag tycka synd om mig själv bara för ja är så lat och gå och lägga mig väldigt tidigt!

JAG ORKAR INTE SKOLAN I MORGON!!!

Vår!

Var rätt kallt i morse, men under dan blev de jätte skönt. Jag älskar verkligen våren.
Åkte in och träffade Tina och Matte för en fika runt 12. Vid 2 åkte jag till västerås, hämtade upp mamma och åkte till Hamre. Köpte en ny jacka och fleece tröja, handskar och beställde nya skydd till Szkooby.

Sen hem och tog en promenad med hundrarna på en timme ungefär, skönt va de.
Gymmade igår så har träningsverk idag. Borde sola men orkar inte åka in till stan igen.  

I morgon blir det västerås.. igen, Tina följer med mig hoppas jag.

Söndag

Tävlingen igår gick super, Turbo va sitt vanliga jag igen och vi kom 10a i 110 och vann 120! Va där till typ halv 9. Segt som fan. Szkooby gick mindre bra, va jätte spänd och tittig.

Fixade mig snabbt och drog till Frida, där alla sälen tjejerna va :). Satt där ett tag, runt 12 drog jag till hotellet och träffade marre och carro, sen kom pilar, sanna, frida och elin också. Blev en nykter kväll men de va rikigt kul ändå. På väg hem hade jag sjukt ont i fötterna, haha. Blev en kebabtallrik innan jag åkte hem.

Efter 4 timmars sömn gick jag upp och åkte till bilskolan. Satt där hela förmiddagen eftersom jag ska ta BE kort nu. Rätt segt men de behövs ju så.. Ska väl boka någon körlektion snart också.

Skulle bowlat idag med tjejerna men de va fullbokat, tråkigt :/. Så nu vet ja inte vad ja ska göra ikväll. Hade tänkt att gymma men är så jävla trött och mandy orkade inte heller så skippar de. Blir väl en sväng till lägenheten kanske. Måste förbi madde också.

:)

Påsklov!

Försov mig i morse, mamma kommer in halv 8 och säger att hon skulle åka. Men vafan :s, jag hade ställt klockan på 7 och skulle sjutsa henne. Men hade inte vaknat ,helt borta va ja. Körde henne iallafall, sen när jag kom hem blev de frukost och sen städade jag hur länge som helst. Hatar de, men de behövdes. Tvättat massa kläder också.
Sen kom hovslagaren, Turbo blev ömfotad så nu är han halt. Hoppas bara han blir bra till lördag, inge kul annars ju. Han va så fin på träningen så vill verkligen tävla.

Har väl inte gjort så mycket idag förutom att städa och fixa hästarna. Szkooby va galen när ja red ut som vanligt.
Jag är trött på att alla ser mig så jävla liten. När ja kom in på volvo och skulle byta ut lånebilen mot Kristoffers bil va de typ "vem fan är du, va snackar du om för bil, du kan väl inte ha körkort" så fick ja förklara att de va min brors bil och då fick ja nycklarna.

Nu dricker ja oboy och ska snart kolla på stockholm-arlanda. I morgon blir de bio och västerås med madde. Sen hem till frida på middag på kvällen. Någon gång därimellan ska jag hinna rida, fixa stallet och packa för tävlingen. Men de löser sig :).

1-april

Den här dagen har varit helt konstig, haha!
Började med engelska prov som gick skit som vanligt :p. Kan bero på att jag inte pluggat nåt också men ändå.
Sen satt jag och väntade på svenska, där analyserade (tror ja) vi en text, skit tråkigt!
Lunchen där lite saker som skulle redas ut gjordes :) När vi satt i d huset fick vi reda på att dom hittat skott i skolan och skogen, skolan va ju mordhotad. Gick en snabbis på matten, fick G på provet (y) sen lyssnade vi på information om hoten och dom sa att vi inte hade skola torsdag eller fredag.
Hämtade upp mamma innan jag åkte hem. Sen åkte jag och tvättade bilen, hahaha! Den blev inte ens ren :(.

Sen åkte jag och madde till västerås, Och jag hittar inte så madde får säga vägen. Problemet är att hon inte kan trafikskyltarna.
Vi skulle svänga höger mot bion och jag börjar svänga, men då upptäcker vi att man inte får åka åt de hållet . Jag får vända igen, haha. Sen snurrar vi runt nåra varv och bestämmer oss för att åka upp i parkeringshuset iallafall. De va så jävla läskigt, haha. När vi väl kommer upp blir de kö bakom oss. Jag säger till madde att kortet inte funkar, hon går ut och pratar med dom andra och jag försöker köra förbi bommen. Madde "hennes kort funkar inte" Nån tjej "men de är bara trycka på knappen" så trycker hon på knappen och biljetten kommer ut. Bortgjorda!

Sen va vi så hungriga så vi gick till spicy direkt och pratade om att jag skulle ta hål i naveln. Sen kommer jag på 20 i 7, shit dom stänger snart. Vi springer ut och skyndar oss dit. Dom stänger 6. Gick till två andra ställen också. "Vi åkte tidigare för naveln, men de ända vi tänkte på va mat". Gled runt lite istället och åkte till ikea. Kom först åt fel håll men sen hittade vi. Där köpte vi COLA på ikea rasturant. Smakade smält slush, så jävla äckligt. hahaha!
Åkte till dansen och där höll vi på att dö av skratt hela timmen. En i våran grupp va så jävla rolig.
Tråkigt att vi blev bjudna på louice fest som är samtidigt som frida, elin och julles :(. Men drar dit på efterfest iallafall :D.

RSS 2.0