Segt..

Började gårdagen hemma hos Pilar med massa tjejer, mat och lekar. Fick dra därifrån tidigare än väntat dock, lite tråkigt.
Då drog vi vidare och va på alla möjliga ställen, berndtsson, lindströms, jens och nån annan. Kom hem vid 4 ungefär.
Vi blev färre och färre under hela tiden, från början typ 15 st men tillslut va de bara ja, fanny och lollo kvar..
De va en helt okej kväll iallafall, :)

I morse när jag vaknade mådde jag förvånansvärt bra, men nu börjar man känna av gårdagen. Allt går så segt, men ska väl sätta fart och börja städa snart tror jag.

Blev inge västerås men åker nog hem till Frida ikväll och kollar på nån film.
hejdå

LOV!

Skönt att det är lov, i morgon är det tävling i Lurbo med Szkooby sen hem till Pilar på kvällen och fira henne med massa tjejer. Kommer nog bli jätte kul.

Dagen var ju skapligt skön, fitness på morgonen med kickbox men ja orkade inte ta i så mkt. Gick till lärkan och solade sen ner på stan för att möta Tina. Käkade lunch i gallerian, för goda mackor där :).
Hade en lektion där vi bara pratade med rektorn sen slutade vi. Och jag vet inte om jag kommer bli nöjd med mitt val jag gjorde till trean. Men tror jag kommer ta bort engelskan trots allt, även fast jag vill kommer de inte gå. Matte C, redovisning och beskattning blir det iallafall säkert.

Efter skolan gick jag och Felicia ner på stan och fikade. Blev en semla och varm choklad. Har tjatat om semlor hur länge som helst och nu äntligen fick ja en efterlängtad. Tog en sväng på stan sen också, jag köpte en fransklänning på hm och en kort tröja.

Skönt med lov nu, har nästan hela uppbokat redan dock.
Söndag Västerås, shoppa och spicy
Måndag Pluggdag?
Tisdag Träning och teori lektion
Onsdag Romme
Torsdag Västerås, övningsköra och shoppa
Fredag Fira Tina som fyller 18
Lördag Tävling i Björkvik med Szkooby
Söndag Tävling i Kumla med Turbo

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på Let´s dance
godnatt!

Snabb uppdatering

Söndagens tävling gick inge vidare, hade med mig två bommar i 120. Hoppade bara en klass. Det var svår bana för många fick mycket fel. Men han skötte sig bra ändå så ja är rätt nöjd trots allt.
Efter tävlingen åkte vi hem, bytte häst och åkte vidare till Stina i Arboga. Tränade Szkooby där och han var hur fick som helst, verkligen!! Han stannade inte en enda gång och bara svävade över allt. Helt underbart. Får se om han kan sköta sig på lördag nu :).

Historia provet gick jätte dåligt, urs!! Skulle egentligen haft geografiprov i morgon men flyttade de till efter lovet, skönt!
Hade curling i tisdags, hahaha säger ja bara, fyfan va dålig man va, men kul iaf.

Nu ska jag åka till dansen, hejdå

Alla hjärtans dag..

.. och jag blir lika trött varje år, överskattat överskattat.
Men de tyckte ja ju om jul och alla andra högtider också, haha!


Klockan ringde kvart över 4 i morse och lagon trött traskade jag upp (30 min senare) och käkade frukost, lyckades t.o.m sätta tröjan åt fel håll för ja va så trött haha..
Åkte hemifrån halv 6 och sen va de tävling i Hamre med Turbo, 110 klassen va han lite låg och hoppade inte riktigt som han brukar, fick med sig en bom där. Så i 120 försökte ja rida riktigt ordentligt, för kanske glömde ja benen lite i förra klassen (?), de va en A:0a (tidshoppning) men jag gick in för en fin runda och tror ni inte han river samma hinder igen, som står på exakt samma plats eller, helt sjukt!! Då blev ja arg, men annars va han hur klockren som helst på alla hinder så riktigt synd. Mne trots allt första tävlingen fö året, så är nöjd

Fick reda på att träningen för Stina är inställd på tisdag, så pratade med henne och får åka hem till henne och träna  morgon istället med Szkooby. men först ska jag tävla en klass. Hoppade två skutt med Szkooby när ja kom hem å han va så fin, älskar honom mest i hela världen, Min fina bäbis! Hans kusin Fabiana som också är 5 (våran uppfödning) va och hoppade 110 klassen idag och nollade :)

Kvällen kommer spenderas hemma hos Frida med lite tjejer, mat, film och så. Mysigt :).
Skapligt stressad över proven nu, jag orkar inte plugga så de får gå som de går. Nu ska jag iallafall börja fixa mig.
Hoppas ni har haft en bra dag !

Fredagen den 13:e ...

Sitter och äter på en tårtbit, känner mig riktigt nyttig eftersom ja käkade två chokladbollar i skolan innan jag åkte hem också. Men jag säger som madde, de är ju helg :D haha!

Det är tydligen fredagen den 13:e idag, fick reda på de på spanskan, hade ingen aning haha .. Eller tänkte inte på det rättare sagt, är inte så skrockfull av mig.

Egypten va underbart, om man bortser från alla som jobbade där och va skitdryga. Det var varmt varenda dag med med mina pigment så syns de inte precis, haha. Riktigt skönt att komma bort iallafall, tyvärr sopas väl bara problemen under mattan för ett tag. Red på dromedarer och körde gocart annars tog vi de mest lugnt och låg vid poolen eller havet.
Bilder som vanligt på http://kairro.bilddagboken.se

Nu är det riktigt mycket i skolan, känner att jag inte hänger med ordentligt. Och inte lär man hinna plugga i helgen heller, förutom tävlingen ska jag till Frida på lördag kväll. Laga mat och kolla på film med lite tjejer, trevligt :)

Äntligen tävling iallafall, ska bli kul :) 110,120 på lördagen och 120 på söndagen. Turbo var hur fin som helst på träningen i tisdags så hoppas de håller i sig.

Nu ska jag ut och rida och packa alla saker.

Alvedon fungerar inte!

Jag har haft ständig huvudvärk i tre dagar nu, men i morse var det värst, trodde jag skulle dö när jag gick upp. Så gick och la mig igen och sov ända till 12. Har sovit i princip 13 timmar inatt. Det börjar släppa lite nu men långt ifrån bra. Så typiskt att man ska må dåligt när man ska iväg. Packat de mesta men bara slängt ner allt så vet inte vad jag fått med mig riktigt, haha. Blir nog bra ändå.

Vi åker med tåget 16.59 till arlanda och bor på hotell inatt, i morgon bitti kl 6.55 flyger vi :).

Gårdagen var trevlig och rolig.
Kom till västerås halv 4, mötte Frida, Felicia och Sana på Gina. Kollade runt där men orkade inte prova något så köpte inget. Sen gick vi till spicy och käkade. Det var så jävla gott, mums!! Felicia och Sana åkte hem och jag och Frida gick och köpte godis till bion. Alla måste trott vi var dumma i huvet på ica, drygade som fan haha. Benjamin Buttons otroliga liv såg vi och den var riktigt bra. Lite sorglig och lite rolig, spännade och ibland lite seg eftersom den trots allt var 2,45 lång. Men kan bero på att mitt huvud höll på att sprängas hela tiden också.

Nu ska jag packa vidare, här kommer lite bilder som ja la in från kameran idag. hoppas ni får de bra här hemma i sverige ;).



I onsdags köpte jag klocka & solglasögon (ur och penn), ansiktrengöring och nattkräm (hudofriskvårdsverkstan).


Frida tyckte maten var för stark :p


Felicia :)


Frida innan bion.


Bilden tagen i torsdags.

RSS 2.0